MASOCHISTUL

Este acela care isi permite luxul sa repete o eroare care-l costa de mai multe ori.
Un ins imprumuta pe un altul cu o suma. I se promite returnarea la un termen strans. Trece termenul. Trec si alte termene. Nu primeste banii inapoi.
Individul revine si cere imprumut inca o suma, jurand ca intr-un timp scurt, chiar imposibil de scurt, va returna totul. Masochistul, scoate banii de le tescherea si-i imprumuta, crezand ca-i va primi vreodata inapoi.
Lui ii place sa fie inselat. Simte o placere nebuna sa astepte sa i se aduca banii. Traieste niste momente de extaz de neimaginat atunci cand trece momentul si nu i se restituie banii.
Fiecare cu placerile lui.
Nu numai barbatii sunt masochisti. Si femeile au reprezentante de frunte. O tanara are un amic. Sunt numai prieteni. Tipul din nimic, o altoieste cu cateva palme sau cu cateva picioare sau cu cativa pumni. In loc sa puna punct, la rugamintile lui, ea il iarta si scenele se repeta ca si cum nu s-ar fi intamplat vreodata. Adica, palme, picioare sau pumni.
Asa ca tinerei ii place, chiar asteapta emotionata acele momente, caci altfel nu exista o explicatie logica la aceste violente, daca nu ar fi dorite sau mai rau, provocate.