LĂUDĂROSUL

Laudarosul este cel care a pierdut contactul cu realitatea. El are tot felul de porti deswchise. El isi rezolva cat ai bate din palme toate problemele indiferent cat de dificile sunt. El promite ca-ti rezolva chiar acum si problema ta. El dispune de bani. El are cele mai bune haine. El are cei mai importanti prieeni, dintre puternicii zilei. El este omul care are acces la cele mai rafinate resurse, indiferent de natura lor.
La nunta lui a avut numai invitati de vaza. Restaurantul unde merge el este cel mai scump. Acolo el este in stare sa plateasca 100EURO pentru o sticla cu apa minerala.
cand face cumparaturile, el are cea mai mare bafta la a gasi produse de firma la preturi de rebututuri. Un costum Armani l-a costat 50 EURO o cravata Calvin Klein l-a costat 2 EURO si tot asa. El este un norocos. Are un succes nebun la femei. Manechinele cele mai celebre au poposit in asternuturile sale, niciuna nefiind la nivelul asteptarilor sale.
Cat priveste despre salaqriul sau, desi este imens, nu corespunde aportului sau in firma. Bineanteles, desi sefii il apreciaza la superlativ, datorita nivelului firmei si mai ales vitregiilor sortii el trebuie sa accepte si un salariu ceva mai mic. Dar el are cel putin 100 de oferte cu mult mai bune si acum zaboveste sa aleaga ceea ce i se potriveste cel mai bine.