Profesorul Marian DARDALA

marian era student prin anul 4 sau 5 cand l-am luat cu ARO-2445 din curtea Ciberneticii si am mers undeva pe Mosilor, iar eu mi-am continuat drumul.
El era un student special. Meticulos, profund si mai ales civilizat. A venit in catedra lucrand cu Smeureanu. Am lucrat impreuna la structuri de date.
In 1993 m-a uimit cand a gestionat toate seriile si toate grupele de la structuri pe perioada cand am fost eu plecat in Franta la bursa.
Nu mi-am inchipuit ca un tanar venit in catedra va face atat de bine acest lucru!
Inca o data mi-am dat seama ca nu este nimeni de neinlocuit si de aceea mi se pare aberant cand un tanar caruia nu i-au dat tuleele zice ca-si da demisia.
Eu le zic ca le-o accept imediat, doar sa o scrie.
Dupa aceea, l-am cunoscut si mai bine pe marian in Grecia cand am stat la o bursa destul de mult.
Marian a muncit mult cand si-a luat garsoniera si se jena sa-mi arate mainile lui de adevarat zidar, nestiind ca si eu fac asa ceva si mai ales ii apreciez pe toti cei care muncesc si cu sudoare fac cate ceva in viata.
Acum marian este profesor. Imi doresc sa devina conducator de doctorat, el scrie cod si asta e foarte important pentru mine.
Eu sunt mai de moda veche, vreau sa vad ca tot ceea ce se zice are acoperire in software care mai si merge online, mai ales.

INAPOI