MANUSI DEFECTE DIN FABRICATIEDupa o folosire usoara, numai la mana stanga se vede catastrofa. Desi ambele maini au lucrat la fel, cu aceleasi greutati, cu acelasi efort, cu acelasi numar de repetari.

Inca de la inceput a aparut supararea.

Ce inseamna non-calitatea si bani multi. Cu cateva saptamani inainte, la acelasi pret, am cumparat ceva din alt magazin de 1000 de ori mai bun.

Manusa dreapta arata chiar bine, ceea ce inseamna ca a fost realizata cum trebuie.

Manusa din stanga s-a deteriorat pentru ca stratul care acopera pielea naturala este prost depus, fara a se respecta cerintele. El a devenit numai o pelicula care se detasaza de piele si la cea mai mica frecare se desprinde de pe piele.

Intre cele doua manusi se vede de la o posta diferenta. Sunt facute in loturi diferite, fara a fi supuse unei analize de comportament la nivelul lotului. Inseamna ca producatorul are mari probleme cu asigurarea calitatatii. Nu face control de calitate, nu face management de calitate.

Acestea sunt datele de identificare. Probabil sunt numai chestii de imagine. Altfel ar fi o minima atentie asupra calitatii caci nimeni nu este nebun sa-si dea coordonatele pentru a primi bobarnace. Numai bobarnace.

iata si detaliile. Desi in RO este obligatorie scrierea pe limba daca a ceea ce reprezinta produsele si la ce folosesteele...

Sa se vada defectul si marca celui care face astfel de caricaturi de produse. Ca umbrelele de paie, care se folosesc numai cand este soare. Ori aici, manusile acestea sunt facute sa reziste. sa reziste. sa reziste. sa reziste?! Chiar asa, de ce sa reziste?


REVENIRE