Adăugarea conţinutului digital

Adăugarea conţinutului digital Adăugarea este o altă operaţiune care se execută pe conţinutul digital şi constă în alipirea după conţinutul digital al d-AN existent:
- a unui text,
- a unei imagini,
- a unor linii de text sursă,
- a oricăror alte părţi care provin din alte fişiere.
Ca urmare a adăugării de conţinut digital, noua componentă d-AN:
- creşte în complexitate,
- îşi măreşte lungimea,
- creşte în completitudine,
- creşte în corectitudine dacă noul conţinut este superior calitativ celui existent.
Adăugarea de conţinut digital este efectuată de autorul iniţial al componentei d-AN sau de către o altă persoană. Dacă este vorba de actualizare este una, dacă adăugarea se face pe o componentă d-AN de autor, lucrurile se schimbă. Este exact cu situaţia unei simfonii neterminate şi un compozitor vine s-o termine.
Acesta din urmă nu are cum să-şi asume paternitatea operei, ci doar se va consemna că rezultatul este o variantă cu final, fără a se considera nici că este ceva finit şi cu atât mai puţin o capodoperă. Au existat concursuri pentru a se face finaluri fie a unor cărţi cu este romanul Pe aripile vântului, al lui Margaret MITCHELL, fie unor simfonii neterminate precum a Simfoniei a VIII-a neterminată de Franz SCHUBERT, dar rezultatul nu este o veritabilă componentă de avuţie naţională digitală, ci un ceva oarecare, mai mult o curiozitate şi nimic altceva.


Înapoi