Proiecte inutile


Să ne imaginăm că a fost cosntruit un parc acolo unde nimeni nu vine să se odihnească.
Să ne imqaginăm că a fost construit un cămin de bătrâni, având categoria de 5 stele, unde trebuie dat pe lună o taxă de 20.000 lei, iar cei care ar solicita aşa ceva nu există, ştiut fiind faptul că pensiile celor care merg la aziluri de bătrâni nu depăşesc 2.500 lei.
Am mai văzut proiecte inutile, inaugurate pompos, dar care nu oferă servicii populaţiei din localităţile unde au fost construite.
Să nu uităm proiectul cu palmierii plantaţi pe litoral, fără să se ia în calcul transferarea lor pe timpul iernii în sere.
Să nu uităm nici livezile de portocali, care în condiţiile climaterice de la noi nu au nici o şansă de dezvoltare. Sunt numai proiecte inutile, iscate din dorinţa cuiva de a face în cevaz unor duşmani imaginari, prin a arăta de ce este el în stare, conştientizând că ceea ce face este la mişto, dar o face din amuzament pur şi simplu. Dacă nu este aşa, lucrurile sunt de o gravitate maximă, căci înseamnă că cel ce a făcut oferta a crezut în ea, iar cei care au evaluat şi au finanţat, au fost pur şi simplu duşi de nas.

                                                                                                                                                                                                    Înapoi