Jurnalişti - Victor CIUTACU

Victor CIUTACU este jurnalist. A lucrat la Antena 3, după care a plecat la televiziunea România Tv a lui Sebastian GHIţă, cel care acum are azil politic în Serbia, milionar în felul lui fiind şi hăituit de sistemul la a cărei prosperitate a contribuit asiduu.
Victor CIUTACU se laudă că este inginer şi că stă prin Ferentari, atenţionare care ne dă fiori prin prisma vocabularului la care el are acces şi a tehnicilor şi metodelor subtile, eficiente şi speciale de a pune punct unor derapaje ale invitaţilor.
Victor CIUTACU are emisiuni cu rating bun pentru că el are conexiunile care-i permit să dezvolte subiecte bine documentate şi îşi permite să aibă invitaţi pe cinste, care ştiu să dea răspunsuri fără a citi din telefon sau fără a avea foi tipărite cu punctaje în faţă.
Din 10 emisiuni politice, urmăresc 3 în care moderator este Victor CIUTACU, dar nu mai multe, căci niciodată nu mănâncă nimeni la mase succesive, de trei ori acelaşi fel de mâncare, totuşi.
Victor CIUTACU face introduceri de punere în temă folosind unele referiri deloc măgulitoare la persoana sa, după care spune lucruri abrupte, suculente şi reuşeşte în acest fel să transmită cu claritate exact mesajele dorite.
Eu îl găsesc pe Victor CIUTACU ca fiind un jurnalist bun, incisiv, acid, caustic şi riguros, bun pentru a face ordine cu brio în mocirla politicii dâmboviţene.


Înapoi