Alegeri 2019 - Vocala FIREA

Din toamna lui 2018, Gabriela VRâNCEANU FIREA, primăreasa generală a Bucureştilor, neavând realizări notabile în spate, a declanşat atacuri şi scrisori teribile la adresa lui Liviu DRAGNEA. Nu era seară ca această Gabriela VRâNCEANU FIREA să nu iasă pe sticlă şi să aibă zicei dintre cele mai caustice la adresa lui DRAGNEA.
Gabriela VRâNCEANU FIREA a vrut să preia metroul şi nu l-a prelat.
Gabriela VRâNCEANU FIREA a vrut să preia centura capitalei şi n-a preluat-o.
Gabriela VRâNCEANU FIREA a vrut să facă spitalul metropolitan şi nu l-a făcut.
Tot timpul Gabriela VRâNCEANU FIREA a făcut numai dansuri de imagine pozându-se pe acolo şi pe acolo sau cu unii sau cu laţii, căci a mimat de fiecare dată că vrea să facă şi ea ceva, că are proiecte, dar în trei ani nu a mişcat un pai.
Gabriela VRâNCEANU FIREA a făcut pe bani grei tot felul de şuşe pentru fomiştii.
Gabriela VRâNCEANU FIREA a făcut şi de Paşti împodobirea stâlpilor cu ouă.
Gabriela VRâNCEANU FIREA a tăiat panglici în chestii minore.
Nici nu mă miră că aceasta nu a făcut prea mare brânză, pentru că în activitatea sa nu a dovedit că este manager de proiecte consistente. Dacă era un astfel de manager:
- îşi fixa cinci obiective realizabile,
- aloca fonduri,
- le făcea publice,
- obţinea consensul consilierilor,
- trecea la implementare,
- le urmărea pas cu pas,
- raporta cum se derulează cele 5 proiecte.
Gabriela VRâNCEANU FIREA a avut bizara idee să zică că se ocupă de metrou şi de centură, exact de chestii inaccesibile ei, tocmai să se vaite că nu e lăsată să facă lucruri pentru bucureşteni. Eu n-aş da nimănui să facă un proiect de complexitate 7 să zicem, dacă respectivul nu a avut cel puţin 3 proiecte de succes, având fiecare complexitate cel puţin 5. A fost o strategie a lui Gabriela VRâNCEANU FIREA să ceară proiecte de complexitate 10 în timp ce ea nu avea la activ nici măcar un proiect de succes de complexitate 3. Ea s-a purtat ca un politician mărunt, gata să dea vina pe alţii care nu o lasă să facă ceva, în condiţiile în care nu a demonstrat că este în stare să facă ceva, oricât de mic.
Acum, această Gabriela VRâNCEANU FIREA tace inexplicabil. Dacă a pus artileria grea pe DRAGNEA, trebuie să continue. Altfel, va da senzaţia nefirească a lăsării jos a gărzii şi chiar dacă nici în al treilea an de mandat n-a făcut nimic, măcar să arate că este consecventă, căci a zis că dacă DRAGNEA va candidat, o va face şi ea. Păi, s-o facă. Dar nu prin tăcerea din ultimele săptămâni sau prin poze cu ziarul în mână, îl va învinge pe DRAGNEA. Sper că nu şi-a epuizat verbul şi nici argumentele. La atac, madam!


Înapoi