Edili viitor

Edilii - Viitor

mi-au plăcut întotdeauna edilii care vorbesc pe toată durata mandatului despre proiectele pe care le vor face.
¬¬¬¬ Ei nu au realizări în primul an. Dar spun că în perioada care vine vor face şi vor drege. Ei nu au realizări în al doilea an. Dar spun că în perioada care vine vor face şi vor drege. Ei nu au realizări în al treilea an. Dar spun că în perioada care vine vor face şi vor drege. Ei nu au realizări nici în al patrulea an. Ei promit însă, că dacă vor fi realeşi, vor face şi vor drege. Vin cu o listă de proiecte îndrăzneţe şi nimeni nu-i întreabă de ce în cei patru ani care s-au scurs, nu le-au pus în operă.
O văd pe primăriţa Bucureştiului, vocală, de altfel, cum face conferinţe de presă. E acolo de trei ani şi nu aq mişcat un pai. A făcut însă festivaluri. A eşuat în marile proiecte. Nu am văzut că s-a bătut un ţăruş să se sape temelia spitalului acela trâmbiţat, spitalul metropolitan. Am înţeles că din cauză c terenul alocat nu avea suprafaţa standard, îi lipsea 500 mp, proiectul a fost respins.
Singura treabă concretă a fost stadionul OBLEMENCO de la Craiova.
Acum nu vreau să mai aud verbele la viitor.
Vreau să văd numele proiectului şi data finalizării.
Vreau să văd o listă cu proiectele finalizate. Vreau să văd lista cu proiectele amânate.
Vreau să văd ce a promis edilul în campanie şi ce a realizat.
M-am săturat de minciuni.
Era o reclamă de telefonie mobilă cu viitorul sună bine. M-am plictisit de promisiuni. Vreau lucruri concrete.
Tata avea un prieten care fusese comunist ilegalist. Când au venit comuniştii, deci ai lui, se ridica în şedinţe şi zicea:
- Fapte, fapte că de minciuni sunt sătul!
Acum, după atâţia ani, zic şi eu cam acelaşi lucru, că m-am plictisit. Am avut preşedinţi mincinoşi. Am avut primari mincinoşi. Am avut deputaţi mincinoşi. Nu am folosit cuvântul hoţ, ci doar cuvântul mincinos. Să se vadă diferenţa, deşi am prieteni care nu văd nici o diferenţă. Eu o văd de la un km.


Înapoi