Scandal batrancii

Scandaluri - Babalâcii

Babalâeii Nu degeaba se spune că bătrânii dau în mintea copiilor. Numai aşa se explică faptul că bărbaţii trecuţi de 60 de ani se lasă seduşi de tinerele care spun că-i iubesc, iar ei le şi cred. Acei bărbaţii au fie notorietate, fie bani mulţi. Nu vom vedea niciodată un moşulică sărac iubit de vreo tinerică, chiar dacă aceasta ar avea şi de ce, dacă vorbim despre performanţe masculine reale, care nu se pierd instantaneu sau definitiv cu vârsta.
Tinerelele se lipesc de bătrâneii cu bani pentru a le goli conturile. Numai nişte naivi cred că ele au vreo iubire subită, dezinteresată şi veşnică despre acele specimene, despre care se ştie exact că gâfâie, năduşesc şi doar atât, restul urmând în episoade cu alţi actori.
Tinerele se lipesc de bătrâneii cu notorietate, doar pentru oarece transfer de la aceştia către ele, inclusiv prin influenţe oculte, care s-ar concretiza prin lansare în lumea artei ca soliste sau ca interprete de roluri pe scenă. Dacă respectivele nu posedă talent, orice influenţă, oricât de puternică ar fi ea, nu compensează platitudinile, lipsa urechii şi memoriei muzicale sau a vocii, care seamănă cu un răget.
După ce tinerele îşi dau seama cam după 20 de ani că sacrificiile au fost în zadar, căci a trăi lângă un bătrân este un sacrificiu, îşi iau picioarele la spinare, divorţând cu invocarea unor motive dintre cele mai hilare, precum că ea nu se mai simte iubită, că flacăra iubirii dintre ei s-a stins şi altele, tot atât de ridicole, lipsite de realism, penibile, aiuritoare şi prosteşti.
Ceea ce este trist se leagă de faptul că bătrâneii nu realizează înălţimea ridicolului în care s-au plasat şi participă năuciţi la spectacolele dizgraţioase oferite de fostele june amorezate, căci numai o persoană fără caracter se pune în posturile jenante în care ele se află după ani şi ani de chin şi de speranţe deşarte că vor atinge marea cu degetul, adică vor păpa bănuţi la greu sau vor străluci pe firmamentele unor mari săli de spectacole, ca adevărate dive. Au fost numai visuri deşarte, iar realitatea crudă le-a spulberat unul câte unul, căci cu trecerea timpului, un bărbat de peste 80 de ani în nici un caz nu mai arată ca unul de 30 de ani, dar nici ca unul de 50 de ani. A intrat într-o altă categorie de box.


Înapoi