Alegeri 2019

Anul 2019 este un an bogat în alegeri. Vor fi pe 26 mai 2019, ştiut fiind că pe 27 mai 2019 este Vindecarea Orbului.
Luna noiembrie adduce setul de alegeri prezidenţiale.
Anul 2019 va fi spectacol total.
Aşa cum era în comunismul strălucitor al congreselor partidelor comuniste de la începuturi când era o sincronizare a congreselor şi UE ar trebui să facă ceva ca statele member să aibă alegerile concentrate într-un an şi să nu se mai cheltuiască banii pe seturi de alegeri care se desfăşoară dispersate an de an. Nu mai zic nimic despre referendumuri care nu duc la nimic. Dar mă rog, astea sunt detalii, iar unii vor zice că democraţia costă.
Oricum, anul 2019 va fi un an-spectacil foarte interesant, iar la final vom conchide că Ion Luca CARAGIALE este de mare actualitate. Unii vor zice că viaţa bate filmul, iar alţii vor zice că ei ca fiinţe superioare stau deoparte de tumultul vieţii politice, care oricum este catalogată ca fiind un circ ieftin. Mie îmi plac toate campanile electorale, căci acolo, politicienii ca beţivii, nu se mai controlează şi spun marile adevăruri. Atunci, fiecare dă măsura exactă a ceea ce el este, căci altfel, din calcule, din dorinţa de a părea altceva decât este în realitate, politicianul îşi reprimă porniri cărora, în anul electoral le dă frâu liber, apărând în faţa noastră exact aşa cum este el, în toată splendoarea micimii sale.
Numai cine nu vrea, nu aprticipă la acest spectacol de sunet, de lumină, cu mult sclipici şi muzici asurzitoare, spectacol care alunecă de foarte multe ori spre grotesc, penibil şi exagerare.

Articolul va fi completat pe măsură ce apar elemente noi. *************Text este in lucru acum**************


Înapoi