Clarificari dosare

Clarificări - Dosare

Nu m-aş fi apucat să scriu nimic despre dosare dacă nu ar fi fost tărăşenia cu întoarcerea propunerilor de la preşedinţie spre guvern că dosarul celor propuşi nu este complet. .
Pe când eram ceva mai tânăr, am primit multe copite în bot de la nişte şefi că mergeam la ei cu dosare de tot râsul. Cum sunt un tip care nu suportă să fie pălmuit în public, m-am dus la unul deştept să mă înveţe cum se face un dosar. .
Am învăţat să fac dosare. .
Nu am mai avut nici o problemă şi chiar eram dat exemplu că am întocmit cele mai mişto dosare. .
Pentru concursul meu de profesor, doamna VOICULESCU, care era secretară m-a ajutat să fac un dosar beton. Eu eram un tip docil şi dosarul meu a fost fără probemă, pe când ale celor care nu au ţinut seama de ceea ce distinsa doamnă ştia, au avut amânări. .
Mi s-a întâmplat că o doamnă secretară, Viorica, să-i dea Dumnezeu sănătate, a făcut o corecţie într-un dosar făcut anapoda de o cetăţeancă ce se credea mare profesionistă şi aşa am salvat o situaţie dramatică. .
Voi scrie aici exact ce înseamnă să faci un dosar beton, care nu înseamnă nici a fi birocrat, nici a fi rigid, ci a fi bun meseriaş. Pentru un dosar nu faqce fiecare ce vrea, căci cel ce alege drumul diletantismului va avea mari probleme. .
Dosarul trebuie să fie complet. .
Dosarul trebuie să fie aşa cum este cerut de cei ce-l analizează şi dau verdictul. .
Dosarul se întocmeşte în mai multe exemplare şi unele de rezervă. .
Există dosare de succes făcute de oameni de succes, dar există şi dosare fără valoare, chiar dacă oamenii sunt de succes. .
La întocmirea de dosare trebuie să existe un tip numit cap limpede, care trebuie să citească cu mare atenţie documentaţia care specifică toate cerinţele de îndeplinit şi care se ţine cu sfinţenie de termenele impuse acolo. Orice abordare este o eroare, căci nimeni nu va accepta un dosar care a depăşit termenul de depunere şi nimeni nu va evalua un dosar în care sunt deconspiraţi autorii, dacă specificarea acestora în piesele de acolo este interzisă.


Înapoi