Clarificari Categorii

Clarificări - Categoriile

De când merg la sala de fitness de la World Class şi am văzut diferenţa dintre cei de la SAS GYM care erau o anumită categorie şi cei de aici care lucrează, am dedus că la corporatişti există mari diferenţe. am zis cuvântul corporatişti că marile companii oferă salariaţilor lor, adică celor pe care noi îi numim corporatişti, anumite facilităţi, adică abonamente pentru ei şi familiile lor. .
Este deci important să încerc să analizez după un şablon specificul categoriilor de persoane care la un moment dat formează o colectivitate omogenă. .
O astfel de analiză, sunt sigur că mă va ajuta să interpretez cu mult mai riguros ceea ce se petrece în jurul meu şi să am explicaţii coerente la cauzele ce generează anumite atitudini şi la efectele la care să mă aştept. .
Dacă este să mă gândesc la şablonul după care fac descrierea, va trebui să iau în considerare caracteristici precum: .
- sex, .
- vârstă, .
- abilităţi, .
- vocabular, .
- atitudine, .
- preocupări, .
- comportament, .
- specificitate, .
- performanţă, .
- preocupări, .
- hobby, .
- reglare, .
- ocupaţii, .
- evoluţie. .
Societatea este un amalgam de categorii de persoane, dar este important de văzut care sunt elementele cheie de care eu trebuie să ţin seama când relaţionez cu oricare dintre membrii fiecărei categorii, pentru a înregistra şi eu şi ei efectele dorite de fiecare în parte. .
Voi scrie doar despre categoriile despre care ştiu ceva mai multe lucruri, căci aşa cum este bine, nu trebuie să scriu despre lucruri pe care nu le cunosc. .
Ceea ce scriu aici îmi va permite să clarific eu pentru ine cât mai multe lucruri, astfel ca viteza mea de adaptare la fiecare situaţie care apare să fie cât mai bună, iar atitudinea mea să conducă la acele efecte pe care eu le aştept, în raport cu criterii de performanţă definite de mine la un moment dat..


Înapoi