SOFTWARE - bibliografie ©


Bibliografia Am inclus aici numai cărţi pe care eu le-am avut în biblioteca mea, fie că le-am cumpărat, fie că le-am primit de la autori, fie că le-am împrumutat de la biblioteci, fie că mi-au fost împrumutate de prieteni. Eu nu am alcătuit niciodată bibliografii din alte bibliografii. De cele mai multe ori am avut cartea sau revista în mână. Doar în puţine cazuri am luat fişiere .pdf cu cărţi de pe Internet sau ceva mai des, articole din revistele în format online sau din volumele conferinţelor de specialitate, asigurându-mă că sunt domenii oficiale, nu sunt creaţii neautorizate ale unora sau ale altora, căci acum circulă tot felul de chestii în mediul virtual.
Deci, pentru domeniul acesta de SOFTWARE am folosit lucrări ale unor clasici, precum:


Donald E.KNUTH - Tratat de programarea calculatoarelor: algoritmi fundamentali, vol.1, Editura Tehnica, Bucuresti, 1976, 676 pg.


Donald E.KNUTH - Tratat de programarea calculatoarelor, Sortare si cautare vol 2, Editura Tehnica, Bucuresti, 1976, 736 pg.


Donald E.KNUTH - Tratat de programare a calculatoarelor: algoritmi seminumerici, numere aleatoare, vol. 3, Editura Tehnica, Bucuresti, 1983, 724pg.


Petre DIMO - Programarea in FORTRAN, Editura didactica si pedagogica, Bucuresti, 1971, 297 pg.


Horia GEORGESCU, Octavian BASCA - Programe in limbajul FORTRAN, Editura Albatros, Bucuresti, 1975, 327pg.


Stelian NICULESCU - Initiere in FORTRAN, Editura Tehnica, Bucuresti, 1972, 278 pg.


Margareta DRAGHICI, Initiere in COBOL, Editura Tehnica, Bucuresti, 1972, 370 pg.


Ilie VADUVA, , Mihai JITARU, Vasile FLOESCU - Conceperea si realizarea programelor COBOL, Editura Stiintifica si Enciclopedica, Bucuresti, 1981, 471 pg.