Temele de curs cursul de securitate UVT

Cod tema

Enunt tema

Data transmitere

UVT2016T01-nume

Scrieti pe o pagina A4, ca fisier atasat, titlul proiectului de disertatie, apoi definiti ce inseamna a avea un nivel ridicat de securitate informatica in problema pe care doriti sa o rezolvati. Daca nu ati ales inca disertatia, luati un algoritm de criptare si prezentati-l dar si aratati cum este el implementat.

13.01.2016

UVT2016T02-nume

Pe o pagina A4 ca fisier atasat descrieti si detaliati 3 cai de crestere a securitatii informatice pentru aplicatia pe care doriti s-o dezvoltati in lucrarea de disertatie. Vedeti ca la un magazin electronic lucrurile stau altfel decat intr-o banca, iar intr-un campus virtual securitatea depinde si de cei care relationeaza cu bazele de date, mai ales daca este vorba de adaugare de informatii. daca nu aveti inca tema disertatiei, pentru algoritmul de criptare ales, aratati trei modalitati de a solutiona aspecte legate de vulnerabilitatile unui sistem informatic, rezolvate prin implementarea acestuia.

18.01.2016

UVT2016T03-nume

Sub forma unui text inserat in corpul e-mailului aratati care sunt factorii care influenteaza costul nonsecuritatii aplicatiei pe care doriti sa o faceti la disertatie si construiti un model liniar pentru costul acesteia (nonsecutitatii) aratand cum culegeti datele pentru a face calculele si cum faceti estimarea de coeficienti daca acestu lucru este necesar. daca nu aveti tema de disertatie, pentru algoritmul de criptare ales, analizati stabilitatea.

in ziua examenului


Va rog sa trimiteti solutiile voastre la termenele stabilite, pana la ora 23,59, cu subiectul indicativul dat si specificand numele voastru exact cum sunteti in catalogul de examen. Adresa de posta este ionivan@ase.ro
Pentru fiecare tema bine elaborata, fara generalitati, veti primi maximum 100 de puncte. Daca nu respectati termenele veti primi maximum un punct indiferent de calitatea tratarii. Daca iesiti din datade examen vi se resping ofertele si impunerea de termene si sanctionarea depasirii acestora are menirea de a va familiariza cu rigoarea programelor de finantare cu care va veti confrunta tot timpul, mai ales daca veti fi manageri de proiecte IT&C si cu atat mai mult daca veti lucra in zona asigurarii securitatii informatice, unde atacurile asupra sistemelor informatice daca nu sunt rezolvate, cu fiecare secunda care trece, genereaza pierderi foarte mari..